KYANA CONDITIONER Малина 5l

700 ден

KYANA CONDITIONER Малина 5lt.
Регенератор за омекнување за сите типови коса, со состојки кои особено помагаат обоената коса да ја поврати својата мекост и сјај.
Комплексот на витамини А, Е, Ф и Х ја штити косата од сончева светлина и загадување на воздухот.

Description

KYANA CONDITIONER Малина 5lt.
Регенератор за омекнување за сите типови коса, со состојки кои особено помагаат обоената коса да ја поврати својата мекост и сјај.
Комплексот на витамини А, Е, Ф и Х ја штити косата од сончева светлина и загадување на воздухот.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса