KYANA Hair Care & protection ампули 1br.

100 ден

KYANA Hair Care & protection ampoules

Ампули КИАНА за нега и заштита на косата по техничка процедура како што се боење, бланширање и промена на бојата. Содржат активен концентрат на овошна киселина богат со витамини, што во синергија со омекнувачите нуди цврстина и сјај на косата.

Description

Дали ја фарбате и фенирате вашата коса? Имаме ампули за заштита на технични третираната коса кои ја враќаат виталноста на влакното.
LifeBox Hair Series се ампули за заштита на вашата коса, кои се користат по техничките тремтани кои се изведуваат на косата.
Идеални се користење по фарбање, бланширање.

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса