STHAUER AIR COMBO PRO STYLING

7,200 ден

Aircombo Pro Styling е професионален сет за виткање опремен со 5 различни лесно заменливи делови што ви овозможува да и ја дадете на косата посакуваната форма и да добиете многу убави локни.
Сите заменливи делови се изработени од турмалинска керамика и имаат изолационен врв за полесна работа. Има ротирачкиот кабел од 360 °.

Description

Brand

STHAUER