Sale!

MP HAIR Фигаро за коса 22 мм

1,000 ден

Карактеристики:

• Керамички слој

• Достигнува температура за неколку минути

• Ергономски и лесен за ракување

• Удобна рачка за долг зафат

Технички спецификации:

• Работна температура 200 ° C

• Должина на електричен кабел 3 m

• Професионален вртлив кабел од 360 °

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…