Silk Ладен Восок лименка Златен – 800 gr

700 ден

„Оригинална“ рецепта за ладен восок за депилација за сите намени и за сите типови на кожи.
Тенката конзистентност на ладниот златен восок го прави економичен за употреба.
Идеален за широки области и нормална кожа.

Тип на влакно: сите типови.
Тип на кожа: нормална.
Зони: нозе и грб.

Additional information

tip

zlaten,