HerFit Pro Шампон за Нормална Коса 500мл

500 ден

Шампонот за нормална коса е идеален за секојдневна употреба. Ја ревитализира косата, ја негува и и дава пријатен мирис и свежина.

Description

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Шампон за Нормална Коса 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *