HerFit Pro Гел за Wet Look 500мл

350 ден

Гелот за коса Wet Look создава на косата исклучително сјаен изглед и не ја лепи. Косата по употребата ќе биде заштитена и навлажнета, а фризурата постојана.

Brand

HerFit Pro

Производи од Италијанскиот бренд HerFit Pro. Шампони, маски со прекрасен мирис и голема густина, за нормална коса, обоена коса, оштетена и смирување Анти фриз.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HerFit Pro Гел за Wet Look 500мл”

Your email address will not be published. Required fields are marked *