Posted on

SHOT | ТЕХНИЧКИ СЕМИНАР на тема КОЛОРИСТИКА, БЛАНШИРАЊЕ и НИЈАНСИРАЊЕ

Ги покануваме сите колеги, љубители на професионалната фарба за коса Shot Hair, како и оние кои сакаат да се запознаат со квалитетот и можностите на #ShotHair.

ТЕХНИЧКИ СЕМИНАР на тема КОЛОРИСТИКА, БЛАНШИРАЊЕ и НИЈАНСИРАЊЕ

Ќе бидат демонстрирани новите актуелни летни нијанси за коса | 💛 Born to be Blond | ❤️ Born to be Colored | 💚 Born to Be Natural |

📍 02 Јуни (недела), почеток: 9:30 ч. – 16:00 ч.
хотел “Сириус Spa & Wellness” Струмица

ℹ️ Гост стилист и едукатор на семинарот ќе биде Dilyana Piskova. Двократен светски шампион во натпревари за фризери едукатори.

За повеќе информации, побарајте не
Јагода Милушева [Фризерски салон Селектив]
Влатко 📞 070 596 777

Posted on

Фигара- Електрични Апарати

Сакате постојано да сте во тек со новите модерни фризури?

Posted on

Топилка за восок Патрон

Специјална промоција на Апрат за восок – патрон

Апарат за загревање восок, погоден за патрони за цена од само 750 денари.

Топилката има едно копче на која се вклучува да работи. По само неколку минути, восокот е спремен за депилација. Потоа, таа ја одржува температурата на восокот.
Доколку се одлучите за ваква топилка за депилација, треба да знаате дека Восокот во патрон е наменет за ладна депилација.
Восокот за ладна депилација се вади со хартија или со материјал.
Долку немате восок патрони и хартија за депилација, разгледајте ги останатите прозводи за депилација.

Искористете ја оваа понуда!
Количините се ограничени!

Posted on

Држач за фен

Имаме пластичен држач за фен како од сликата подолу. Погоден е за заштрафување на ѕидна површина, а може и на мебел.
Држачот за фен го имаме во неколку бои: жолта, црвена и сина.

Доколку сакате да си купите држач за фен, може да го проследите линкот подолу.

Posted on Leave a comment

Хауба

Хаубата има професионална намена во фризерските салони. Се користи кога сакаме да ја одржиме константно затоплена температурата на фемиски третираната коса.

Најкорисниот момент во кој хаубата за коса ни е неопходна, е кога правиме третман на косата, за кој е потребна константна температура. Тогај ставањето на хауба ни помага со одржување на тт и корисните состојки од препаратите, убаво и длабински да навлезат во должината на влакното.

Исто така, многу корисен момент за кој ви е потребна хауба е бланширањето на косата.
Кога имате бланш на косата, треба многу да внимате да не правите температурни промени. Многу е важно постојано да се наоѓате во средина со иста тт, или да се потрудите да имате хауба / најлон кој ќе ја одржува вашата коса во иста тт. Тоа е затоа што и температурните разлики прават промени во хемискиот просец на бланжот.