KYANA Бланш за коса 1 кг.

1,200 ден

KYANA Бланш за коса 1 кг. со кератин.

Бланш за избелување на коса збогатен со кератин со дополнителна заштита на косата. Избелува до 8 тонови.

Се препорачува само за професионална употреба.

 

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса