KYANA Queen Plex 500gr.

650 ден

KYANA QUEEN PLEX 500gr.
Бланш за коса со протеин од кашмир кој овозможува избелување и истовремено заштита на косата.
Благодарение на својот состав може да избели до 9 тонови, додека истовремено благодарение на технологијата PSC QUEEN PLEX  обезбедува апсолутна заштита на косата.

Се препорачува само за професионална употреба.

 

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса