KYANA Skin Protector 250 ml.

500 ден

KYANA Skin Protector 250 ml.

Заштитникот за кожа кој содржи масла кои помагаат да се заштити кожата од иритации и дамки, кои можат да бидат како резултат од на процесот на фарбање. Спречува создавање на дамки и обезбедува апсолутна заштита на кожата.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса