KYANA Антифриз спреј 150 ml

450 ден

KYANA Антифриз спреј 150 ml

Специјализиран антифриз спреј со екстракти од бамбус кои помагаат во регенерација на влакното и дава волумен на косата.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса