Posted on

Држач за фен

Имаме пластичен држач за фен како од сликата подолу. Погоден е за заштрафување на ѕидна површина, а може и на мебел.
Држачот за фен го имаме во неколку бои: жолта, црвена и сина.

Доколку сакате да си купите држач за фен, може да го проследите линкот подолу.