Cuccio турпија за пети

2,200 ден

Cuccio Турпија за педикир од нерѓосувачки челик за 100% дезинфекција, со цврста метална рачка која обезбедува потпора при самото користење. Се дезинфицира целосно и многу лесно! Се одликува со професионална, абразивна хартија за еднократна употреба, која се лупи, дизајнирана исклучиво за салонската индустрија. Сетот доаѓа со 15 црни абразивни хартии за менување и 15 бели абразивни хартии. За еднократна употреба, користи, излупи и фрли за 100% дезинфекција!

Description

Cuccio Турпија за педикир од нерѓосувачки челик за 100% дезинфекција, со цврста метална рачка која обезбедува потпора при самото користење. Се дезинфицира целосно и многу лесно! Се одликува со професионална, абразивна хартија за еднократна употреба, која се лупи, дизајнирана исклучиво за салонската индустрија. Сетот доаѓа со 15 црни абразивни хартии за менување и 15 бели абразивни хартии. За еднократна употреба, користи, излупи и фрли за 100% дезинфекција!

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.