Sale!

Fengshangmei топ коат 15 мл

300 ден

Ноктот се премачкува со овој сјаен топ и се пече на лампа. Ги пополнува пукнатините на ноктот, ја заштитува бојата на гелот и дава блескав финиш. Не се пребришува.

Description

Ноктот се премачкува со овој сјаен топ и се пече на лампа. Ги пополнува пукнатините на ноктот, ја заштитува бојата на гелот и дава блескав финиш. Не се пребришува.

Brand

FENGSHANGMEI