FONEX Восок за коса GUMMY Maximum Hold Matte 150 ml

300 ден

Восок за коса Fonex GUMMY Maximum Hold Matte

Дава одлична форма со мат сјај на секоја фризура.

Начин на употреба: Нанесете го на косата со масирање и обликувајте ја косата.

Description

Brand

FONEX

FONEX 💈 Професионална линија на восоци, гелови, колонски води за Берберски и Фризерски салони.