FONEX Колонска вода GUMMY 500 ml.

350 ден

Колонска вода Fonex GUMMY 500 ml.

Освежувачка колонска вода за после бричење. Дава свежина и енергија на кожата со својот долготраен парфем.

Description

Brand

FONEX

FONEX 💈 Професионална линија на восоци, гелови, колонски води за Берберски и Фризерски салони.