PREMIUM Прстени за лименка 100 Бр.

450 ден

За да ја зачувате вашата топилка за восок, ви препорачуваме да користите прстените за лименка. Ги нудиме овие, од брендот Xanitalia. Навистина, овие прстени кога ќе ги ставите на лименката со восок ќе спречи восок да тече по него. Така вашата топилка за восок ќе биде чиста и ќе ја чувате многу подолго. Се продава во пакувања од 100 Бр. Ние сакаме: секогаш чиста топилка за восок.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.