Posted on Leave a comment

Интимен восок за депилација

Во нашата палета на производи имаме и восок за депилација наменет исклучително за интимните зони.

Интимниот восок за депилација е тип на топол восок. За негово користење не ни се потребни ленти.
Потребна ни се само добра топилка за загревање на восокот и лименка восок.

Posted on Leave a comment

Топол восок Depileve

Топлиот восок е наменет за депилација без лента. Погоден е за елиминирање на влакната за цело тело.

Неговото пакување може да биде во гранули и во пити. Го имаме со примеси на азулен, роза, путер и таратуф.

Филм восокот е сличен на восокот за топла депилација. Погоден исто за депилација на цело тело, ама посебно погоден за депилација на чуствителни области како пазуви и бикини линија.

Спакуван е во лименки, со примеси од Тахити и Путер.

Posted on

Ладен восок за депилација

Ладниот восок за депилација се користи со ленти за еднократка употреба. Погоден е за широки области како што се нозе, раце, гради и грб.
Спакуван е во ролон и во лименка.


Во вашиот продажбен салон можете да го најдете во неколку видови:
Ролони:
Алое Вера
Златен
Маслинка
Кристален
Бронзен

Лименки:
Златен
Маслинка
Перла
Банана
Алое Вера

Погледнете ги ладните восоци кои ги имаме на online страната за депилација.

Таму ќе најдете и масла и млека за пост депилација.
Тие ќе ви ви помогнат за полесно елиминирање на восокот од вашата кожа. Исто и за омекнување на кожата од иритации.