Posted on Leave a comment

Интимен восок за депилација

Во нашата палета на производи имаме и восок за депилација наменет исклучително за интимните зони.

Интимниот восок за депилација е тип на топол восок. За негово користење не ни се потребни ленти.
Потребна ни се само добра топилка за загревање на восокот и лименка восок.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *