Posted on Leave a comment

Топол восок Depileve

Топлиот восок е наменет за депилација без лента. Погоден е за елиминирање на влакната за цело тело.

Неговото пакување може да биде во гранули и во пити. Го имаме со примеси на азулен, роза, путер и таратуф.

Филм восокот е сличен на восокот за топла депилација. Погоден исто за депилација на цело тело, ама посебно погоден за депилација на чуствителни области како пазуви и бикини линија.

Спакуван е во лименки, со примеси од Тахити и Путер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *