Posted on

Топилка за восок Патрон

Специјална промоција на Апрат за восок – патрон

Апарат за загревање восок, погоден за патрони за цена од само 750 денари.

Топилката има едно копче на која се вклучува да работи. По само неколку минути, восокот е спремен за депилација. Потоа, таа ја одржува температурата на восокот.
Доколку се одлучите за ваква топилка за депилација, треба да знаате дека Восокот во патрон е наменет за ладна депилација.
Восокот за ладна депилација се вади со хартија или со материјал.
Долку немате восок патрони и хартија за депилација, разгледајте ги останатите прозводи за депилација.

Искористете ја оваа понуда!
Количините се ограничени!