Туфери за нокти 500 ком

250 ден

PREMIUM Туфери за нокти за пребришување на ноктот за време на маникир третман.
Специјална патент техника (не пушта влакненца).

Description

PREMIUM Туфери за нокти за пребришување на ноктот за време на маникир третман.
Специјална патент техника (не пушта влакненца).