5 Четки за гел на нокти

120 ден

PREMIUM Ексклузивни прецизни четки за надорградба на нокти со гел.

Description

PREMIUM Ексклузивни прецизни четки за надоградба на нокти со гел. 5 различни четки за нанесување гел кои ќе помогнат при рамномерно нанесување гел.