Потиснувач на кутикули

220 ден

PREMIUM Потиснувач на кутикули за потиснување на кутикулите, отстранување на мртвите кутикули и фино обликување на плочката на ноктот.

Description

PREMIUM Потиснувач на кутикули за потиснување на кутикулите, отстранување на мртвите кутикули и фино обликување на плочката на ноктот.