Термо ќебе Премиум

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ – Ова термо ќебе за слабеење е изработено од врвен материјал од Оксфордска ткаенина. Меко и издржливо што овозможува флексибилно да се истегнувате. Водоотпорно е и може слободно да се чисти со сретство за дезинфекција. Издржливата ткаенина обезбедува одлична отпорност на абење која овозможува користење на подолго време.

Забелешка: Ве молиме раширете го рамно ќебето за слабеење за време на употреба.

Description