Чупкалка MpHair

250 ден

Description

Квалитетна чупкалка која со острите рабови овозможува цврсто стискање на влакната.

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…