MP Hair фигаро за коса 19 ММ

2,500 ден

Напредна класична цилиндрична форма.
Многу едноставно за користење. Дијаметарот од 19 mm ви овозможува да креирате фризури со тесни и обемни кадрици.
КАРАКТЕРИСТИКИ
• Ион турмалин керамички слој
• Јонизирачки својства
• Екстра долго фигаро: идеално за долга коса
• Отпорност на PTC технологија: брзо загревање – хомогена и постојана топлина
•  Штеди енергија
• 5 степени за температура: 140, 160, 180, 200, 220°C
• 5-LED дисплеј
• Големина на фигаро: Ø 19 mm – L 18,5 cm
• Автоматско исклучување во случај на прегревање
• Врв со топлинска изолација
• Професионален кабел со вртлив 360°
• За професионална употреба

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…