PREMIUM Шпатули за депилација 100 Бр.

250 ден

PREMIUM Шпатули за депилација 100 Бр.

Description

Brand

DOLL

Италијанскиот бренд за прозиводи за депилација Doll достапен со прекрасни масла и млека за депилација. 🦵 Природна формула на млека за чистење на непосакуваниот восок.