ЧЕТКИ ЗА ШМИНКА СЕТ 10 БР. Michelle

1,500 ден

Секогаш имајте ја вистинската четка при рака со овој сет за четки Michelle.  Комплет за оние кои сакаат веднаш да ги имаат при рака сите четки за комплетна шминка.
Обликот, густината и висината на секоја четка се специјално направени за сите различни делови на лицето и се одликува со мекост и нежност.
Сетот содржи:
– Голема четка за пудра
– Четка за прав
– Четка за основање
– Четка за вентилатор
– Чешел за трепките и веѓите
– Четка за очи
– Четка за трепките и веѓите
– Аголна четка за очи
– Четка за очи
– Четка за усни

Description