Tрепки – Short (⺣◡⺣)♡*

180 ден

THE MaximEYES LASHES!
Креирајте го вашиот уникатен изглед со вештачките индивидуални  вештачки трепки! За секојдневен дискретен изглед или за било каков повод!
Од 100% природно влакно, лесни за носење.
Едноставни за користење, а можете да ги користите повекекратно.

Description

snopcinja trepki

Brand

Clarissa