SHOT Шампон против првут NORMALAZING 250 мл.

400 ден

Description

Шампонот за нормализирање од Shot е достапен во амбалажаод 250 мл и е наменет за нормализирање на косата, намалувајќи го првутот и мрсната коса. Креиран е за сите они кои веке се соочуват со проблемите како првут или мрсна коса. Со својата одлична формула, прави темелно чистење на влакното, го чисти скалпот и ја остава косата здрава и свежа.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.