SHOT Шампон против опаѓање на коса ERGOVIT 250 мл.

600 ден

Description

Шампонот Ерговит е специјално направен со цел да го намали губењето на косата и да ја подобри нејзината состојба. Неговата уникатна формула е згобатена со активни состојки кои го јакнат кореност и го спречува опаѓањето на ксоата. Со редовна употреба на овој шампон ќе успеете да ја вратите вашата коса во живот и да ја зголемите нејзината густина.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.