SHOT Кондиционер за оштетена коса ANTIAGE 250 мл.

450 ден

Description

Кондиционерот AntiAge od Shot е идеален избор за вашата косата, за одржување на нејзината живост и виталност. Најдобро е да се користи во комбинација со шампонот од серијата AntiAge за постигнување на комплетни резултати.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.