SHOT Бланш за коса 25 гр.

70 ден

Description

SHOT Бланшот за коса e иновативен производ кој одлично ја избелува косата. Збогатен е со виолетово-сини пигменти за осветлување на топлите тонови и успешно се спротиставува на жолто-портокаловите тонови. Погоден е за секаква техника на осветлување и ја осветлува косата до 6 тона. Има пријатен мирис на јаболко.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.