MP HAIR ПЕГЛА ЗА КОСА SILK

4,500 ден

Професионална пегла за коса СИЛК има иновативната технологија на Nano Titanium плочките која се состои во додавање на титаниумски микрочестички кои експоненцијално ги зголемуваат природните и јонизирачките својства на плочата, обезбедувајќи нејзина максимална ефикасност.

КАРАКТЕРИСТИКИ

• Нано титаниумски плочки
• Екстра долги плочкки
• Отпорност на MCH технологија
• Хомогена и постојана топлина
• Јонизирачки својства

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

• Прилагодлива дигитална температура од 150 ° C до 230 ° C
• Ширина на плочките 2,4 cm
• Должина на плочките 12 cm
• Автоматско исклучување кога не се користи (60-минутен тајмер)
• електричен кабел од 3 m
• Професионален кабел вртлив 360 °

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…