Depileve

Фризерска и козметичка опрема Премиум има успешна соработка со шпанскиот бренд Depileve.

 

Вршиме продажба и дистрибуција на производите на Depileve до вашиот салон.

 

Во палетата на производи кои ги застапуваме влегуваат производите за депилација (топол, ладен восок, восок за интимна депилација, хартија за депилација), влегуваат производи за нега на коса, производи за нега на лице како и други додатни производи како надоградба на трепки, гелови за нокти, декоративни елементи за нокти и друго.

 

Доколку сте заинтерсирени за некои од производите од линијата на Depileve, побарајте не на телефонскиот број 070 596 777 и направете ја вашата порачка.