KYANA Black восок за коса 100 мл.

500 ден

Црниот восок од линијата KING на KYANA и нејзината иновативна технологија комбинира апсолутно зацврстување и покривање на бела/седа коса. Нуди природна нијанса која трае до следното миење.
ПРИМЕНА: Користете мала количина од восокот на сува или навлажнета коса за природни резултати или поголема количина за поинтензивна боја.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса