SHOT Златни Силиконски капки ORO 100 мл.

800 ден

Description

Златен серум за заштита на бојата на косата со течни кристали со својства за регенерација и реструктуирање. Благодарение на содржината на скапоцените состојки, само неколку капки злато се доволни за хидратација, заштита и елиминирање на разлетувањето и расцепените краеви. На косата и дава нова сјајна, негувана и мека структура.
Употреба: на крајот од стајлингот на сува коса: нанесете неколку капки злато на должината и врвовите. Пред стилизирање на мокра коса: намачкајте неколку златни капки на должината и врвовите и продолжете со стилизирање без плакнење.

Brand

SHOT HAIR

Shot Hair е професионален бренд за козметика и нега на коса, за професионални фризери и колористи за коса. Производите на Shot Hair се спремат кон совршенство и брендот секогаш е насочен кој креирање на нови производи за коса, за проблеми и ситуации со кои никој досега не успеал да се справи. Италијански синоним за квалитетни производи за коса.