KYANA QUEEN KERATIN без сулфат шампон 250 МЛ.

500 ден

KYANA QUEEN без сулфат шампон 250 МЛ.
Благодарение на својот поблаг состав, шампонот без сулфиди KYANA од серијата QUEEN не влијае на природните масла на косата, со што помага да се одржи нивната хидратација и сјај, а во исто време помага да се спречи предвременото губење на козметичката боја. Се препорачува да се користи за подолготраен ефект на третманот за трајно исправање на коса KYANA QUEEN KERATIN.

KYANA QUEEN KERATIN третман за трајно исправање на коса 1000 МЛ.

 

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса