KYANA Black Currant регенератор 5l

700 ден

KYANA CONDITIONER BLACK CURRANT 5lt

Регенератор со екстракт од чрна рибизла погоден за секојдневна употреба. Протеините од црна рибизла ја регулираат хидратацијата на косата и ги подобруваат нејзините механички својства.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса