KYANA Studio Expressions боја за коса 100 МЛ

300 ден

Studio Expressions боја за коса комбинира висока технологија со моќта на природата. Обновената верзија на бојата STUDIO EXPRESSIONS ги крие во себе не само најновите научни достигнувања во областа на козметологијата, туку и корисни својства што плодовите од природа можат да ги имаат на косата.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса