Комплет 8 бр. пластики за машинка

800 ден

Комплет од 8 додатоци за машинки за 3 mm/6 mm/10 mm/13 mm/16 mm/19 mm/22 mm/25 Висококвалитетен производ.
Сет од 8 додатоци за подигање на клипер 3/6/10/13/16/19/22/25 mm

Out of stock

Description