KYANA QUEEN KERATIN пред третман шампон 1000 мл.

1,500 ден

KYANA Queen пред третман шампон 1000 мл.
Шампонот QUEEN ПРЕД ТРЕТМАН длабински ја чисти косата и скалпот. Ефикасно го отстранува таложењето на производи за обликување на косата и остатоците од сол на тврда вода. Ја намалува адхезијата на контаминирани честички од урбаните средини. Содржи екстракти од семе од Amaranthus Caudatus и хидролизиран кератин.

КАКО ДА СЕ УПОТРЕБУВА: Нанесете шампон за пред-третман на влажна коса и скалпот со додавање вода за да создадете богата пена. Добро исплакнете и продолжете со СИСТЕМОТ ЗА ТРАЈНО ИСПРАВАЊЕ И ИЗМАЗНУВАЊЕ на KYANA.

KYANA QUEEN KERATIN третман за трајно исправање на коса 1000 МЛ.

 

 

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса