KYANA QUEEN KERATIN Маска за коса 1000МЛ.

1,300 ден

KYANA QUEEN KERATIN Маска за коса 1000МЛ.
Навлажнувачката маска за третман од серијата QUEEN на KYANA нуди сјајна и здрава коса. И помага на косата да го врати нормалното ниво на влажност и обезбедува заштита делувајќи како штит од надворешни фактори кои можат негативно да влијаат на нив.Се препорачува да се користи за подолготраен ефект на третманот за трајно исправање на коса KYANA QUEEN KERATIN.

KYANA QUEEN KERATIN третман за трајно исправање на коса 1000 МЛ.

 

ПРИМЕНА: Нанесете го производот на влажна коса, оставете 5 минути и исплакнете. Се суши со фен за коса.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса