Haircare Pro Grip Четка за фенирање Ø53 mm

650 ден

Термичките четки се ултра лесни по тежина, практични и удобно лежат во рака благодарение на рачката што не се лизга. Цилиндерот е изработен од турмалин керамика и има совршен проток на воздух . Антибактериските најлонски иглички обезбедуваат дезинфекција и се отпорни на високи температури. Четката Pro Grip е идеална за моделирање и непречено сушење со фенирање.
Карактеристики:
Антибактериски најлонски иглички отпорни на високи температури.
Совршен проток на воздух и рачка што не се лизга.
Достапни во пет дијаметри Ø25mm, Ø32mm, Ø43mm, Ø53mm, Ø65mm

Description

Brand

MP HAIR

Италијанскиот бренд MP HAIR е производител на високо квалитетни чешели, четки како и електрички апарати за коса, како фенови, пегли, машинки…