Hair Care Влажни марамици 100 бр.

600 ден

Hair Care влажни марамчиња се идеални за отстранување на бојата од скалпот. Овие влажни марамчиња се користат за отстранување на бојата од скалпот, но може да се користат и за чистење на четка за фарбање.

Description

Brand

KYANA

Грчки Бренд на производи за коса KYANA наменети за професионална употреба во фризерски салони.  Веке испробани високо квалитетни шампони, маски, фарби за коса