DUO WAVE Преса за брановидна коса

3,750 ден

  • Фиксирани грејни шипки и двојна форма на керамичка турмалинска подлога за греење.
  • Контролор на температура
  • Кабел вртлив 360°.
  • 120 вати
  • Димензии: 320 x 70 x 62 mm.

Description

Duo wave presa za kosa
Пресата DUO WAVE е идеална за средни и длабоки бранови за коса. Имајте идеални брановидни локни со помош на професионалната преса за бранови.

Brand

STHAUER