Депилација

Премиум располага со голема палета на професионални производи за депилација.

 

Располагаме со топол восок, ладен восок (интимен восок), топилки за восок, хартија за депилација,  гел за пос-депилација, и уште многу други…

 

Исто така, во палетата на козметички производи на Премиум, спаѓаат и кревети за депилација, помошни колички за козметичарки, помошни столчиња за козметичарки и друго.

 

Премиум е застапник за шпанската марка Depileve во југо-источниот дел на Македонија. Доколку сте заинтерсирани за дел од производите на Depileve, можете да ги нарачате на телефонскиот број 070 596 777 и да им направиме испорака на истите до вашиот салон.
депилација

Соработуваме со голем број на козметички салони низ земјава и вршиме дистрибуција на опремата до самите салони.

 

Доколку сакате да бидете во тек со новостите и промоциите кои ги имаме, станете фан на нашата Facebook страна www.facebook.com/premium.store.mk

 

Нашите производи за депилација за професионална употреба можете да ги погледнете во категориите:

 

Ладен восок за депилација;

 

Топол восок за депилација;

 

Ленти за депилација;

 

Топилки за восок;

 

Производи од Depileve.