CUCCIO NATURALÉ скраб за пилинг 552 гр.

1,850 ден

CUCCIO NATURALÉ  пилингот е незаменлив производ кој ја чисти кожата од мртвите клетки, ја навлажнува и храни, го подобрува изгледот и ѝ дава лесна арома.
Основата е морската сол (се топи во текот на постапката), а благодарение на комплексот на природни масла за време на чистењето, солта не ја повредува кожата – истовремено прави благ пилинг и овозможува длабока хидратација.

Out of stock

Description

CUCCIO NATURALÉ  пилингот е незаменлив производ кој ја чисти кожата од мртвите клетки, ја навлажнува и храни, го подобрува изгледот и ѝ дава лесна арома.Основата е морската сол (се топи во текот на постапката), а благодарение на комплексот на природни масла за време на чистењето, солта не ја повредува кожата – истовремено прави благ пилинг и овозможува длабока хидратација.

Brand

CUCCIO

Голем избор на квалитетни соли за педикир, производи за деток, од Американскиот бренд Cuccio.